• کارخانه: مازندران، شهرک صنعتی بشل ، فاز 2
  • فروشگاه: مازندران، قائمشهر ، خیابان جویبار، نبش کوچه سینا
  • 3944 044 0912
  • English
  • فارسی
  • کارخانه: مازندران، شهرک صنعتی بشل ، فاز 2
  • فروشگاه: مازندران، قائمشهر ، خیابان جویبار، نبش کوچه سینا
  • 09120443944
  • 01142249050

انتخاب بهترین نوع قرنیز

انتخاب بهترین نوع قرنیز

انتخاب بهترین نوع قرنیز

انتخاب بهترین نوع قرنیز

انتخاب بهترین نوع قرنیز

با سلام خدمت همراهان گرامی ، در مقالات قبلی در مورد انواع  چهار چوب های فلزی صحبت کردیم در این مقاله از بازرگانی آرون صنعت قصد داریم در مورد انواع قرنیز و کاربرد آن در خانه صحبت کنیم . ما به شما کمک می کنیم تا بتوانید بهترین نوع قرنیز را برای منزل خود انتخاب کنید . در قدیم استفاده از قرنیز در طراحی داخلی ساختمان‌ها بسیار کاربرد داشته است و استادان معمار از انواع آن در داخل فضاها و اتاق‌های ساختمان استفاده می‌کردند . اگرچه نقش آن تنها در زیبایی خلاصه نمی‌شود و کاربردهایی نیز در صنعت ساختمان دارد که در ادامه به توضیح در مورد آن می پردازیم تا انتهای مقاله با ما همراه باشید .

در این مقاله به بیان مسائل زیر می پردازیم :

قرنیز چیست ؟

کاربرد قرنیز در خانه

انواع قرنیز

نکات انتخاب بهترین نوع قرنیز

gharniz0 - انتخاب بهترین نوع قرنیز

قرنیز چیست؟

قرنیز یک قطعه با ارتفاع کم که به صورت نواری از جنس های مختلف تولید و در پای دیوار و خط تقاطع دیوار و کف ساختمان اجرا می شود . قسمت بالای قرنیز در کناره ی دیوار قرار می گیرد . قسمت آخر یا پایین آن نزدیک به کف پوش های ساختمان است . قرنیز باعث زیبایی و جلوه بخشی به خط تقاطع دیوار و کف می شود ، با جلوگیری از انتقال رطوبت موجود در کف فضاها به گچ کاری دیوار و برخورد اشیاء ، اثاثیه به نازک کاری دیوار ، باعث جلوگیری از آسیب رسیدن آن می شود .

قرنیز ها از مصالح متفاوتی مثل سنگ ، چوب ، pvc  ، mdf  ساخته شده اند و با توجه به جنس آن ها روش های نصب قرنیز متفاوت است . توسط میخ ، پیچ و چسب به دیوار چسبیده می شود . هدف اصلی قرنیز ، پوشش اتصال دیوار به زمین است ، قرنیز لبه‌ی دیوار را می‌پوشاند تا از کفپوش در برابر ضربه و نفوذ آب محافظت کند .  قرنیز ها در رنگ و اندازه های متنوع تولید می شوند . معمولا در ارتفاع 7 ، 9 ، 11 و 15 سانتی متر و طول 240 ، 280 و 366 تولید می شوند . قرنیز های 7 سانتی متر مناسب دیوارهای کم ارتفاع و قرنیزهای 9 سانتی متر مناسب دیوارهای بزرگ می باشند .

c7d96ec26e5 2dc16ef25769 87ebfd8c3693867e - انتخاب بهترین نوع قرنیز

کاربرد قرنیز در خانه

  • یکی از کاربردهای قرنیز جلوگیری از انتشار نم و رطوبت روی دیوار است .
  • قرنیز ها برای جلوگیری از آسیب به سطح دیوار استفاده می شود .
  • قرنیز در پایین دیوار مانع ایجاد خراش و صدمه در برابر کمد و مبلمان می شود .
  • پوشاندن درز انبساط در کف پوش های لمینیت و پوشش روی سیم ، کابل و لوله اشاره کرد .
  • به دلیل احتمال انبساط کف پوش های لمینیت در کناره دیوار حدود یک سانتی متر فضای خالی تعبیه می کنند . کاربرد قرنیز ها برای پوشاندن این فضای خالی و زیبایی هر چه بیشتر خانه امری منطقی است .
  • پوشاندن کابل و سیم ها ؛ پشت برخی از قرنیز ها می توان سیم ها را مخفی کرد و نمای بهتری به منزل دهد .
  • پوشاندن لبه‌های ناصاف پایین دیوار، لبه‌های پایین دیوار معمولا صاف نیستند که این مسئله را می‌توان با یک قرنیز مناسب برطرف کرد .

قرنیز چوبی - انتخاب بهترین نوع قرنیز

انواع قرنیز

تقسیم بندی انواع قرنیزها با توجه به جنس آن ها صورت می گیرد .

1.قرنیز mdf :

این نوع قرنیز از جنس پلاستیک و موادی مثل کامپوزیت و پلی استر تشکیل شده است . نوع روکشی که در آن ها به کار رفته از جنس پی وی سی تا در مقابل خط و خش محافظت کند . قطر قرنیز های ام دی اف 8 و 16 میل و هر کدام از آنها با ابعاد  مختلف دارای کاربرد متفاوتی می باشد .

قرنیز ها را می توان در ارتفاع های 7 تا 15 سانتی تهیه کرد . قرنیز ام دی اف ، 8 تا 16 میلی متر برای خانه هایی با کفپوش سنگ یا سرامیک مناسب است و خانه هایی که دارای کفپوش لمینت و یا پارکت می باشند بهتر است از قرنیز 16 میل استفاده شود . به دلیل وجود روکشی که روی قرنیز های ام دی اف وجود دارد این روکش تمیز کردنش راحت تر می باشد زیرا گرد و خاک کمتری به خود جذب می کند .

2.قرنیز سنگی :

قرنیز سنگی که معمولا از سنگ های تراورتن ، مرمر ، سنگ های مصنوعی و سرامیک انتخاب می شوند . معمولا در مکان هایی که کف آن سنگ است کاربرد دارد . قرنیز سنگی بهتر از جنس و رنگ سنگ و سرامیک در کف باشد .

قرنیزهای سنگی به علت وجود بافت های متقارن و طبیعی طرفدارهای زیادی از جمله طراحان داخلی به خود جذب کرده . رنگ های خنثی و سفید ، یشمی و زرد کهربایی زیبایی منحصر به فرد دارند . در قرنیزهای کف از این سنگ ها که بصورت مستطیل ساده هستند استفاده می کنند .

به علت تو پر بودن قرنیز سنگی برای پوشش کابل ها مناسب نیستند . در نصب این نوع از قرنیز باید سعی شود قرنیز از سطح دیوار بیرون زده نشود ؛ بیرون زدگی قرنیز باعث جمع  شدن گَرد و غبار می شود و گاهی مانع از نصب کمد دیواری و سایر اشیاء می شود .

این نوع از قرنیز ها مقاومت بالایی دارند و به راحتی از سازه جدا نمی شوند و نمی توان آن ها را به راحتی به مکان یا محل دیگر منتقل کرد . انواع مختلف قرنیزهای سنگی با تراش های لوکس و زیبا در بازار موجود می باشد.

قرنیز - انتخاب بهترین نوع قرنیز

3.قرنیزهای pvc :

این نوع قرنیز از چند لایه پلاستیک فشرده ساخته شده است . به علت قیمت مناسب و انعطاف پذیری این نوع قرنیز بیشتر در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد . اگر تمایل دارید که از قرنیز در سقف استفاده کنید قرنیز پی وی سی یک جایگزین مناسب است . همچنین مناسب قسمت های زاویه دار و کنج خانه و دیوار های انحنا دار بسیار مناسب می باشد .

این قرنیز بصورت دو تیکه و تو پر تولید می شود و هر کدام دارای یکسری مزایا می باشند . قرنیز 2 تیکه بهترین ابزار جهت رد کردن کابل و سیم از داخل آن و قرنیز توپر از استحکام و دوام بیشتری برخوردار است .قرنیز پی وی سی در فضاهایی که کف آن سنگ ، سرامیک ، لمینیت و پارکت است استفاده می شود . از مزایای این نوع قرنیز می توان به مقاومت بالای آن در برابر آب و رطوبت ، نصب آسان و راحت ، قابل شستشو بودن و سبک بودن ، خاصیت آنتی باکتریال ، ضد رطوبت و ضد قارچ اشاره کرد . همچنین نصب و کارکردن با قرنیز pvc راحت و مناسب است .

4.قرنیز چوبی :

قرنیز چوبی در طراحی ویلا های مدرن استفاده می شود ، در دکوراسیون های گرم با کف پوش های چوبی و در فضاهایی که کف آن ها از لمینیت و یا پارکت بوده بکار می رود و دارای ابعاد 7 ، 9 و 10سانتی می باشد . از این نوع قرنیز ها میتوان در کناره های سقف پذیرایی استفاده کرد ، به وسیله کنده کاری ها و نقش های برجسته بر روی آن می توان طرح های زیبایی بر روی قرنیز ایجاد کرد .

5.قرنیز سرامیکی :

این نوع از قرنیزها دارای وزن زیاد و باید به روش دوغاب نصب شوند ، نسبت به بقیه قرنیز ها گران تر می باشد. در مقابل آب و رطوبت مقاوم بوده و از انعطاف پذیری خوبی برخوردار نیستند .

6.قرنیز پلی استایرن یا پلاستیکی :

یکی از انواع  پی وی سی بوده که دارای یکسری ویژگیها مختص به خود است و این ویژگیها می تواند هر خریداری را برای خرید این نوع ترغیب نماید. قرنیز های پلی استایرن 100 درصد قابل شستشو بوده و دارای انعطاف پذیری بالایی و در مقابل هر گونه انحنای احتمالی دیوار نصب آن آسان است .

ازمزایای این نوع قرنیز ؛ آنتی باکتریال و با محیط زیست سازگار و می توان آن را به راحتی بازیافت کرد .  قرنیز پلی استایرن بر خلاف قرنیزهای ام دی اف عاری از هرگونه گاز فرمالدئید یا ترکیبات آلی ناپایدار بوده و در مقابل عوامل محیطی مثل رطوبت و قارچ مقاوم است . سبک و به راحتی قابل حمل بوده و در مقابل فرسودگی و خوردگی مقاومت بالایی دارد و حداقل تغییر شکل را در مقابل فشار از خود نشان می دهد .

 

قرنیز - انتخاب بهترین نوع قرنیز

 

 نکات انتخاب بهترین نوع قرنیز

  • متناسب بودن با کاربرد صحیح در خانه
  • نوعی از قرنیز ها به تازگی وارد کشور شدند که قابلیت گرم کردن خانه بصورت یکپارچه و بهینه سازی آن و همچنین دارای زیبایی خاص می باشد که به آن قرنیز رادیاتوری می گویند .
  • برای انتخاب قرنیز و هماهنگی می توانید از رنگ های درب های ورودی ، دیوارها ایده بگیرید .
  • اکثرا قرنیزهای سفید با بیشتر تم های دکوراسیون جور هستند که می توان آن ها را با رنگ دیوار که خنثی هستند هماهنگ کرد .
  • در زمان انتخاب قرنیز توجه به ضد ضربه بودن ، مقاومت در برابر رطوبت ، مقاومت در برابر سرما و گرما و نصب راحت آن الزامی است .
  • برای بازسازی قرنیزهای سرامیکی و سنگی با استفاده از چسب و روکش های چوبی می توانید بصورت امروزی بازسازی کنید .
  • در خانه هایی که دارای طرح های ویکتورین می باشند بیشتر از قرنیزهای طرح دار که در سقف به کار می روند استفاده می شود.
  • برای فضاهای وسیع و سالن های بزرگ بهتر از قرنیزهای با ارتفاع بیشتر از 9 سانت و بالاتر استفاده کرد . برای فضای کوچیک تر مثل اتاق خواب و ناهار خوری از قرنیز با ارتفاع کمتر استفاده کنیم .

قیمت قرنیزهای موجود در کارخانه آرون صنعت  با توجه به ارتفاع ، قطر و مواد متنوع است . شما می توانید برای انتخاب بهترین نوع قرنیز با قیمت بسیارمناسب قرنیز های خانه و محل کار خود را از بازرگانی آرون صنعت تهیه کنید برای سفارش و اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان آرون صنعت در ارتباط باشید .

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.