با سلام خدمت همراهان گرامی آرون صنعت، در این مقاله قصد داریم به بررسی در مورد انواع درب داخلی بپردازیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. برای خرید و یا انتخاب درب داخلی ساختمان بهتر است با انواع مختلف آن از لحاظ جنس متریال مصرفی، دوام، رنگ، موارد استفاده و … آشنا شوید. یکی از مهمترین موارد در طراحی و فضاسازی ساختمانها درب داخلی ساختمان می باشد.
در این مقاله به بیان مسائل زیر میپردازیم:
– تاثیر درب داخلی در دکوراسیون منزل
– قسمتهای مختلف تشکیل دهنده درب داخلی ساختمان
– انواع درب چوبی از نوع درب داخلی ساختمان
-جمع بندی
.
.
.
رنگ و جنس درب داخلی ساختمان با کف پوش و رنگ به کار رفته برای دیوار و دیگر قسمتهای منزل به فضای اطراف زیبایی و نظم خاصی میبخشد. استفاده از مدلهای خاص و هماهنگ درب داخلی با دیگر قسمتهای فضای درونی منزل حاکی از اهمیت و تاثیر زیاد انتخاب درب داخلی در دکوراسیون منزل است. در کنار درب خارجی ساختمان نیز درب داخلی ساختمان قرار دارد که شامل درب اتاق، سرویس بهداشتی و حمام میشود.
در حیطه ساختمان سازی دربها را می توان از لحاظ کارکرد آنها به دو دسته درب خارجی ساختمان و درب داخلی ساختمان تقسیم کرد که درب خارجی در واقع دری است که به محیط بیرون از خانه باز میشود و شامل درب حیاط، درب کوچه و دربهای واحدها است که این روزها اغلب از انواع درب ضد سرقت آن استفاده میشود. مدل دربها نیز متفاوت است از درب چوبی تا درب شیشهای در بازار موجود است.
دربهای داخلی ساختمان از بخشهای مختلفی تشکیل شده اند که معمولا در همه آنها مشترک است.
فریم اصلی نصب شده به دیوار است که بدنه از طریق یراق آلات و لولا به آن متصل می شود. چارچوب درب می تواند از جنس فلز، پی وی سی، پلی وود و یا چوب با پروفیل های متفاوت باشد که در هر صورت با پوشش رنگ و یا لمینیت طرح و رنگ های متفاوتی روی آن ایجاد می گردد.
به عنوان جز اصلی باعث ایجاد و یا قطع ارتباط بین دو محیط داخلی و یا خارجی می شود. بدنه درب می تواند با کاربردهای مختلف از متریال ها با طرح و رنگ و ابعاد متفاوت ساخته شوند. از انواع متریال درب می توان به فلز ، شیشه، یو پی وی سی، پلی وود و چوب اشاره نمود.
این قسمت به علت تحمل وزن بدنه، نقش بسیار مهمی را در دوام و عمر مفید درب ایفا می کند. و با توجه به نحوه ی بازشدن درب ها مانند کشویی، بغل بازشو، آکاردئونی و … از انواع مختلف یراق آلات استفاده می گردد. همچنین یراق آلات نقشه بسیار مهمی در امنیت و زیبایی درب ایفا می کند.
درب های داخلی چوبی خود به چند دسته طبقه بندی میشوند که یکی از محبوبترین و پرفروش ترین آنها درب تمام چوب است که به دلیل زیبایی و جلوه ی چشم گیری که دارد همواره طرفداران زیادی داشته است. از سویی بالا بودن قیمت این درب های تمام چوب موجب شده که خریدارن خاص خود را داشته باشد.
یکی دیگر از انواع درب داخلی ساختمانی ، درب PVC است که اکثرا به صورت HDF ساخته شده و سپس روکش PVC بر روی آن کشیده می شود. Pvc ماده ای پلاستیکی است که در تولید انواع تانکرهای آب، لوله ها و اتصالات ساختمانی به کار می رود و امروزه نیز در ساخت دربهای داخلی ساختمانی بیشترین استفاده را دارد.
این نوع درب داخلی ساختمان به علت مقاومت بالایی که در برابر نفوذ رطوبت دارد عمدتا در سرویسهای بهداشتی نصب میشود. مدل درب PVC سبک وزن بوده و به علت استحکام و مقاومت بالا در برابر خوردگی، حرارت و حشرات طرفداران بسیاری دارد. ساخت و نصب درب های PVC نیز راحت است.
دلیل نامگذاری این نوع درب داخلی استفاده از کلاف چوبی میانی و چوب روسی در ساخت آن میباشد.طراحی درب داخلی ام دی اف با دستگاه CNC و بدون استفاده از دخالت دست انجام میشود.
این دستگاه توانایی پیاده سازی طرحهای مختلف با نهایت ظریف کاری بر روی درب داخلی ام دی اف را داشته و از این نوع این سبک درب داخلی با طرفداران زیادی برای نصب در ساختمان مواجه شده است.
یکی از پرکاربردترین انواع درب ساختمانی برای نصب در اتاقهای مختلف و درب ورودی نوع HDF است. از دلایل اصلی استقبال زیاد از این نوع درب داخلی قیمت مناسب آن نسبت به دیگر مدلها میباشد.
اندازه عرضی استاندارد سفارش درب ساختمانی HDF برای دربهای اتاقی 80 الی 90 و سرویس بهداشتی و حمام 70 الی 80 است. استفاده از رویه ترک برای ساخت درب داخلی HDF و رویه چینی در تولید این سبک درب داخلی بر قیمت خرید آن تاثیر داشته و تفاوت را ایجاد میکند.
این نوع درب داخلی ساختمان به دلیل مقاومت در برابر آب و رطوبت با نام درب داخلی ضد آب میشناسند. این نوع درب داخلی از کلاف چوب روس و با لایه داخلی ام دی اف ۳ میل ساخته شده که چسب مخصوص پرس شده بر روی آن باعث بوجود آمدن ویژگی ضد آب بودن آن شده است.
دیگر دلیل نامگذاری این نوع درب داخلی این است که لایه کناری درب که به آن اصطلاحا قابلمه گفته میشود با رویه ضد آب ABS رزین کاری شده و در برابر آب و رطوبت مقاوم است. به همین دلیل بیشترین مورد استفاده از انواع درب داخلی ABS در سرویس بهداشتی و حمام میباشد.
انواع درب داخلی ساختمانی افزون بر کاربردی که دارند میتوانند در قالب یکی از بخشهای دکوراسیون داخلی نیز نقش مهمی را ایفا کنند. درب داخلی ساختمان در واقع نوعی درب است که در فضای داخلی منازل و آپارتمان ها استفاده می شود و در انواع مختلف چوبی، شیشهای، فلزی و … در بازار موجود است که بر اساس مکانی که قرار است نصب شود تنوع جنسی بالایی دارد. امیدواریم این مقاله انواع درب داخلی، برای شما مفید باشد شما می توانید برای خرید درب داخلی با شماره درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.