• کارخانه: مازندران، شهرک صنعتی بشل ، فاز 2
  • فروشگاه: مازندران، قائمشهر ، خیابان جویبار، نبش کوچه سینا
  • 3944 044 0912
  • English
  • فارسی
  • کارخانه: مازندران، شهرک صنعتی بشل ، فاز 2
  • فروشگاه: مازندران، قائمشهر ، خیابان جویبار، نبش کوچه سینا
  • 09120443944
  • 01142249050

راهنمای خرید کمد دیواری

راهنمای خرید کمد دیواری

راهنمای خرید کمد دیواری

با سلام خدمت همراهان گرامی آرون صنعت، در این مقاله قصد داریم به بررسی در مورد راهنمای خرید کمد دیواری بپردازیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. امروزه کمد دیواری یکی از اجزای مهم در خانه می باشد. اگر کمد دیواری وجود نداشته باشد شما برای لباس ها یا رختخواب ها جای ندارید و منازل شما بهم ریخته و شلوغ است.

در این مقاله به بیان مسائل زیر میپردازیم:

-انواع کمد دیواری

-ویژگی‌های یک کمد دیواری مناسب

-انواع جنس‌های کمد دیواری

-جمع‌بندی

.

.

.

انواع کمد دیواری:

کمد دیواری ریلی:

کمد دیواری ریلی یکی از محبوب‌ترین مدل‌های حال حاضر بازار محسوب می‌شود. درب این نوع کمد در چهارچوب خود کمد جابه‌جا می‌شود و نیاز به فضای خالی در جلو کمد نیست. فضای مورد نیاز به درون دیوار منتقل می‌شود و برای دیوارهای با عرض کم و کوچک به سختی می‌توان از این مدل کمد دیواری استفاده کرد. هنگام انتخاب کمد دیواری ریلی توجه به جنس ابزار و یراق بسیار مهم است.

01 2 - راهنمای خرید کمد دیواری
کمد دیواری ریلی

به خاطر کم کردن هزینه، از یراق‌ها و ریل‌هایی با تحمل وزن زیر ۴۰ کیلو استفاده می‌شود. این ریل‌ها فشار زیادی برای باز و بسته شدن تحمل می‌کنند و خرابی و نارضایتی بالایی دارند. برای اینکه بتوانید به صورت بهینه از کمد دیواری ریلی استفاده کنید باید از ریل‌های ۸۰ کیلویی یا بالاتر بهره ببرید. به دلیل قدرت و استحکام بالایی که این ریل‌ها دارند، درب کمد به راحتی و با یک فشار کوچک باز و بسته خواهند شد.

کمد دیواری بدون درب:

یکی از پرطرفدارترین و جدیدترین نوع کمد دیواری ها، همین کمدهای بدون درب می‌باشد، در واقع یک فضای مجزا برای کمد در نظر گرفته می شود و در آن طبقه بندی های مدرن و جدیدی تعبیه می‌شود. این مدل کمد دیواری، طرحی جدید و نو نسبت به هر آن چیزی است که تا به امروز دیده ایم.

20230118 153148 2068042122 - راهنمای خرید کمد دیواری
راهنمای خرید کمد دیواری

کمد دیواری ترکیبی:

کمد دیواری ترکیبی، یعنی در آن از ترکیب مدل هایی با درب ریلی، لولایی و بدون درب، به طور همزمان استفاده شده است. این مدل به خصوص برای اتاق کودکان که کاربری مختلف دارد و اتاق پذیرایی که هم نیاز به ویترین و هم کمد است بسیار مناسب است. در ادامه چند نمونه کمد ترکیبی را با هم بررسی می کنیم.

کمد دیواری با درب لولایی:

این مدل از کمد دیواری ها که با اسم کمد دیواری با درب لولایی در بازار معروف است.و این مدل یکی از قدیمی ترین مدل ها محسوب می شود که درب آنها به کمک لولا ها باز می شوند.

confortable cupboard - راهنمای خرید کمد دیواری
کمد دیواری با درب لولایی

این مدل کمد های دیواری بسیار فضای اتاق را اشغال می کند برای اینکه اگر بخواهد باز و بسته شود یک مقدرا فضا اشغال می کند برای همین این مدل برای فضا های بزرگ پیشنهاد می شود.از ویژگی های این مدل این است که لولا ها دیر تر از ریل خراب میشوند و برای همین عمر بیشتری دارد.

کمد دیواری آینه ای:

این مدل از کمد دیواری بیشتر در اتاق خواب های مدرن مورد استفاده قرار می گیرند. این کمد دیواری از آینه برای درب استفاده می شود و به این مدل کمد دیواری شیشه ای هم می گویند.کمد دیواری آینه ای باعث می شود که فضای اتاق شما را روشن تر و با جلوه تر نمایش بدهد.

image14 - راهنمای خرید کمد دیواری
کمد دیواری آینه ای

کمد دیواری با درب لولایی:

این مدل یکی از قدیمی ترین مدل ها که درب آنها به کمک لولا ها باز می شوند. این مدل کمد های دیواری فضای اتاق را اشغال می کند برای اینکه اگر بخواهد باز و بسته شود یک مقدار فضا اشغال می کند برای همین این مدل برای فضا های بزرگ پیشنهاد می شود. از ویژگی های این مدل این است که لولا ها دیر تر از ریل خراب میشوند و برای همین عمر بیشتری دارد.

کمد دیواری کلاسیک:

کمدهای دیواری کلاسیک همان مدل‌هایی هستند که از سابق در حال استفاده و تولید هستند. این کمدها معمولا ارتفاعی به اندازه ارتفاع خانه دارند و یک ضلع کامل دیوار را به یک کمد بلند قامت تبدیل می‌کنند. کاربرد اصلی این کمدها برای آویزان کردن لباس‌ها، نگهداری رخت‌خواب‌ها و یا انبار کردن وسایل با اندازه بزرگ است.

closetwallcloset n2 gQb - راهنمای خرید کمد دیواری
کمد دیواری کلاسیک

مشکل اصلی کمدهای کلاسیک، فضای زیادی است که این کمدها از جلوی خود اشغال می‌کنند. اگر درب کمد ۶۰ سانتیمتر عرض داشته باشد، شما باید تا فاصله ۶۰ سانتیمتری جلوی کمد را خالی بگذارید تا بتوانید درب را به راحتی باز و بسته کنید و همین امر برای خانه‌های با فضای کوچک مشکل‌ساز می‌شود.

کمد دیواری کشویی:

کمد دیواری کشویی را کمتر می‌توانید به تنهایی استفاده کنید، مگر آنکه به عنوان کمد دیواری پذیرایی برای کمک به میز تلویزیون این مدل را ترجیح دهید. کمد دیواری کشویی معمولا ابعاد کوچکی دارد و از کنار هم قراردادن چند عدد از آن‌ها در کنار کمدهای کلاسیک یا ریلی برای کمک به تقسیم‌بندی فضا و استفاده بهینه از آن ساخته می‌شوند.

ویژگی‌های یک کمد دیواری مناسب:

کیفیت:

کمدهای دیواری اغلب با استفاده از MDF ساخته می‌شوند که کیفیت‌ مختلفی دارند. در کنار این‌ها برای روکش کمد نیز از جنس‌های متفاوتی استفاده می‌شود که با MDF ساده تفاوت‌هایی دارد. توجه به جنس کمد دیواری و کیفیت ساخت آن می‌تواند خیال شما را برای طولانی مدت راحت کند تا بابت خراب شدن یا تعویض آن نگرانی نداشته باشید.

انواع کمد:

انتخاب مدل استفاده شده برای کمد دیواری نقش مهمی در کارایی آن دارد. به طور معمول کمد دیواری‌ها را در مدل‌های ریلی، کشویی و کلاسیک تهیه می‌کنند. با توجه به نیاز خود از کمد دیواری و فضایی که برای خانه در اختیار دارید، باید مناسب‌ترین گزینه را برای مدل کمد دیواری خود انتخاب کنید. در صورتی که این مورد رعایت نشود ممکن است در مدل کمد دیواری کلاسیک، باز و بسته کردن درهای کمد با سختی انجام شود و فضای زیادی را اشغال کند.

xmq52jp3a4yeds86ubfw9hrtoklgv1nicz7 - راهنمای خرید کمد دیواری
ویژگی‌های یک کمد دیواری مناسب

فضای خالی کمد:

باید از قبل فضای مورد نیاز خود و کاربرد کمد دیواری را بدانید. اینکه عمق و ارتفاع یک کمد دیواری چه مقداری باشد نسبت مستقیمی با فضا و مساحت ساختمان دارد، اما استفاده بهینه از این فضا و تقسیم‌بندی مناسب کمد و جلوگیری از پرت رفتن فضای خالی می‌تواند کمک زیادی به کارا بودن کمد دیواری کند.

دستگیره‌ها:

شکل ظاهری دستگیره‌ها، میزان استحکام و جنس بدنه به کار رفته برای ساخت فاکتور مهمی است. در صورتی که دستگیره استحکام کافی نداشته باشد یا به درستی نصب نشود می‌تواند به سرعت شروع به شل شدن و نارضایتی شما بکند. علاوه بر این‌ها دستگیره‌ها نقش مهمی در زیبایی کمد دیواری شما دارند و انتخاب مناسب ظاهر آن‌ها و تناسبشان با جنس بدنه کمد دیواری می‌تواند به مرغوبیت و زیبایی کمد کمک مضاعفی کند.

امنیت کمد:

حفظ لوازم شخصی یا جلوگیری از دسترسی غیرمجاز دیگران به کمد می‌تواند نکته مهمی باشد. معمولا بسیاری از کمد دیواری‌ها را بدون داشتن هیچ‌گونه قفلی می‌سازند. سعی کنید هنگام انتخاب مدل کمد دیواری برای احتیاط بیشتر به داشتن قفل یا امکان اضافه کردن قفل به آن توجه کنید.

انواع جنس‌های کمد دیواری:

کمد دیواری MDF :

رایج‌ترین انتخاب برای ساخت یک کمد دیواری در حال حاضر MDF است. بهترین روش برای پیاده کردن یک کمد دیواری ام‌دی‌اف، ساخت آن همراه با بدنه کامل یا یونیت‌سازی است. روکش کمد دیواری‌های MDF مات و برجسته است. این برجستگی باعث افزایش مقاومت آن‌ها و مقابله با خط افتادن می‌شود.

کمد دیواری - راهنمای خرید کمد دیواری
انواع جنس‌های کمد دیواری

کمد دیواری PVC:

بدنه و مغز این مدل کمدها همان MDF است که با استفاده از یک روکش ضد آب PVC پوشانیده می‌شوند. مدل‌های PVC یکی از گرانترین مدل‌های موجود در بازار هستند که البته ظاهر شکیل و منحصر به فردی نیز دارند.

کمد دیواری High Gloss:

 این مدل کمد دیواری نیز مانند PVC از مغزی MDF استفاده می‌کند. روکش‌های های‌گلاس که بیشتر برای کابینت‌های آشپزخانه استفاده می‌شوند، ظاهری براق و بسیار جذاب دارند که می‌تواند نمای دکوراسیون شما را به کلی تغییر دهد. این روکش ها مشکلاتی مانند ضد آب نبودن، خش پذیری و لبه‌های تیز این مدل روکش‌ها را هم دارند.

جمع بندی:

امیدواریم این مقاله راهنمای خرید کمد دیواری برای شما مفید باشد شما می توانید نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.برای خرید درب ضد سرقت در مازندران با شماره درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.